- ۱۱ نظر
- ۲۵ مرداد ۹۴ ، ۲۰:۳۳
مرحوم قطب الدّین راوندی روایت کرده است؛روزی از امام جعفر صادق علیه السلام سوال کردند:روزگار خود را چگونه سپری میفرمایید؟
حضرت در جواب فرمودند:عمر خویش رابر چهارپایه و رکن اساسی سپری می نمایم.
*می دانم آنچه که روزی برای من مقدر شده است،به من خواهد رسید،و نصیب دیگری نمی گردد.
*می دانم دارای وظایف و مسئولیت هایی هستم که غیر از خودم کسی توان انجام آنها را ندارد.
*می دانم مرا مرگ در می یابد و ناگهان بدون خبر قبلی مرا می رباید،پس باید هرلحظه آماده ی مرگ باشم.
*و می دانم خدای متعال بر تمام امور و حالات من آگاه و شاهد است و باید مواظب اعمال و حرکات خود باشم.
ای ششمین ستاره تابناک امامت و ولایت،صادق آل محمد(ص)،به راستی صداقت،تنها واژه ای است که برازنده نام توست.نامت را با افتخار به دل های غریبمان می سپاریم ،تا یادت آرام بخش سینه های بی تابمان باشد.
شهادت جانسوز رئیس مذهب شیعه امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد.
یک بار با عصبانیت ایستادم بالای سر منصور و نمازش که تمام شد؛گفتم:«منصور جان،مگه جا قحطیه که میایی می ایستی وسط بچه ها نماز؟!
خب برو یه اتاق دیگه که منم مجبور نشم کارم رو ول کنم وبیام دنبال مهر تو بگردم.»تسبیح رو برداشت و همان طور که میچرخاندش،گفت«این کار فلسفه داره.من جلوی اینها نماز می ایستم که از همین بچگی با نماز خوندن آشنا بشن.مهر رو دست بگیرن و لمس کنن.من اگه برم اتاق دیگه واینها نماز خوندن من رو نبینن..چطور بعدا بهشون بگم بیایین نماز بخونید؟!»
قرآن هم که میخواست بخواند؛همین طور بود.ماه رمضان ها بعد از سحر کنار بچه ها می نشست و با صدای بلند و لحن خوش قرآن میخواند.همه دورش جمع میشدیم.من هم قرآن دستم میگرفتم و خط به خط با او می خواندم.
اصلا اهل نصیحت کردن نبود.می گفت به جای اینکه چیزی را با حرف زدن به بچه ها یاد بدهیم. باید با عمل خودمان نشانش بدهیم...
شهید ستاری به روایت همسر
آری شهدای ما چنین اند...
در گذشته الگوی کودکان ما پدر ومادری بودند که در حسینیه هاو مساجد و... کنار پدر ومادرشان می نشستند و کم کم اُخت می گرفتند.
راستی اینک الگوی کودکانمان چیست؟؟
امر- به - معروف - و - نهی- از -منکر- عملی را با کودکان خود تجربه کنیم!!
امام سجاد(علیه السلام)میفرمایند:
اگر باکسی برخورد کردی که،سنش از تو بیشتر بود،بگو چون سنش از من بیشتر است،پس ایمانش هم از من بیشتر است.
واگر با کسی برخورد کردی که سنش از تو کمتر بود،بگو چون سنش از من کمتر است،پس گناهش هم از من کمتر است.
و اگر با کسی برخورد کردی که هم سن وسال تو بود،بگو من به گناه خود یقین دارم و به گناه او شک،...پس در هر حالت ممکن است که در نزد خداوند از من عزیز تر باشد.
مانشانه های ظهور را داریم،ولی شرط ظهور فقط یکی است.وآن هم آماده شدن شیعیان است.ظهور در شرایطی رخ میدهد که خیلی از مقدمات فراهم شده باشد و الا حضرت تشریف نمیآورد. حضرت برای فرماندهی یک لشکر سازمانیافته میآید، نه برای سازماندهی یک لشکر پراکنده و متشتت..
+از خدا میخواهیم ما را جزء کسانی قرار ندهد که بعد از روشن شدن حق، ساکت نشستند؛ مثل آن مردم نامرد مدینه که حقانیت حضرت زهرا(س) را دیدند و همهچیز برایشان روشن شد، ولی ساکت نشستند و از ایشان دفاع نکردند...
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان